45 dagar kvar.

Det närmar sig nu.
Igår var vi på första delen av svangerskapskursen, då fick vi information om bland annat födseln.
Nu ska vi strax iväg på andra delen som är ett besök uppe på förlossningen, det ska bli riktigt intressant.
Det bästa är att jag är faktiskt inte ett dugg rädd eller nervös för vår förlossning, jag har världens mest lugna och omtänksamma sambo vid min sida. Plus att det enda jag har i huvudet när det gäller förlossningen är:"Undrar om det kommer ut en liten pojke eller flicka?" 
Det är en sån otroligt vacker tanke och jag är så glad att vi inte vet könet. Eftersom jag då har något helt annat än smärtan att fokusera på.
Det är en liten boll av kärlek!
Puss och kram

V 32+1

Idag kommer äntligen Christoffer hem igen. Då ska vi fortsätta med renovering av det nya badrummet. Det kommer bli så himla skönt när det blir färdigt. Känslan att inte behöva åka bort för att duscha kommer bli helt fantastisk!
Nu närmar det sig med den lilla och jag sitter med mina små checklistor, så himla bra att ha speciellt nu när hjärnan tagit semester och bara är i en liten bubbla. Haha!
Har skrivit listor till allt verkligen. Vad som ska handlas innan den lilla kommer, alla kläder, storlekar, hur många av varje plagg, vad som ska packas i förlossningsväskan med mera. Det är nog det smartaste jag har gjort på länge. Nu kan både jag och Christoffer ha bra och lätt översikt på vad vi har samt vad som fattas.
Förra veckan låg jag två dagar med feber, då passade jag på att sticka små sockor till mini. (Man kan ju inte bara ligga och sova hela dagen fast man har feber) hihi!
Igår var jag hos barnmorskan och nu har den lilla lagt sig med huvudet nedåt, redo att komma ut 💕
Längtar så himla mycket! 
Puss och kram

V 30+5

Idag var jag på en promenad med Anna och Alva men utöver det har jag haft en riktig vilodag.
Det behövde verkligen jag! 
Har haft två nästan helt sömnlösa nätter så jag hoppas att jag kan sova i natt. 
Nu går vi snart in i vecka 31.
På ett sätt så vill jag att tiden bara ska flyga fram till maj månad, men på ett sätt ändå inte. Vi har nämligen en hel del saker att göra innan mini kommer ut.
Vi måste bland annat göra klart badet, köpa ny bil, jag ska ner till Oslo en sväng på kurs, ja det var nog de stora sakerna vi har framför oss. De mindre sakerna som att handla in det sista till den lilla kan man ta lite då och då.
Köpte de skönaste topparna någonsin på H&M idag. De här kommer jag bo i ett bra tag framöver :)
Nu ska jag ta en liten kvällstur med Alva och sen håller jag tummarna på att kunna sova gott i natt.
Puss och kram