Upp och hoppa!

Efter att ha varit sjuk och soffliggande några dagar var det skönt att komma på fötterna och ut i naturen igen. Idag var jag med svärföräldrarna på en nästan 9 km tur runt slingorna i Folkeparken. En otroligt fin tur
 
Nu är det mindre än fyra veckor kvar till mamma och pappa kommer ♡ Oj vad jag längtar! Vi har ju inte setts sedan oktober. 
 
Puss och kram ♡ 
 

Snö och kärlek.

Nu har det kommit en hel del snö här uppe. Äntligen! 
Igår tog vi oss en tur och såg på tomten där vi ska bygga hus. (Kommunen har tidigare i veckan satt ut pinnar som visar exakt vart tomten slutar.) Eftersom det på vissa ställen är en meter snö, och pinnarna är ca 30 cm, trodde vi aldrig att vi skulle finna dem. Men Christoffer går/kryper runt i snön och vips så snubblar han på något som visar sig vara den pinnen. Det hade jag aldrig trott skulle ske.
Sen när han gick åt andra hållet snubblade han självklart på den andra också ☆ haha! 
Utsikten från tomten. Så vackert ♡
 
På kvällen lagade vi god middag hemma och myste ner oss framför tvn ♡
 
 
Puss och kram ♡ 

Hetsen med att vara perfekt.

Jag tycker väldigt ofta att det går för långt i att man ska vara nyttig. Man får höra det ena och det andra om att "ska du verkligen äta de där" eller "oj det där är ju på tok för mycket socker", "gör det här för ett nyttigare alternativ", "gör si, gör så, ät det, undvik det..." Blä!
Jag tränar, jag är ute i friska luften mycket, går promenader, äter generellt väldigt bra i förhållande till kostcirkeln. (Glutenfritt)
Jag är dessutom v ä l d i g t glad i kakor, choklad, glass, nötter och smågodis. 
Jag tycker att livet är för kort för att få kommentarer om hur mycket sötsaker jag stoppar i mig.
Vill jag unna mig sötsaker så ska jag självklart göra det. Jag säger som min kloka mamma: om du har ett sug efter choklad så behöver säkert kroppen lite choklad. Var snäll mot dig själv och ta en bit eller tre.
Jag vet att man kan vänja bort sötsuget och äta nyttigare alternativ, men jag vill inte. Jag tycker att jag lever hälsosamt och är nöjd med hur jag ser ut så då vill jag fortsätta äta mina kakor. Jag är inte vad andra kallar perfekt men jag är perfekt för mig och det är ju det som räknas.
Mormor och morfar är fina förebilder. Innan frukost fick vi alltid varm choklad och bullar. Hemlagat, hembakat och husmanskost. 
Vår släkt har alltid bakat mycket och vi är uppväxta med bullar och kakor från höger till vänster och vi har haft det underbart! (Speciellt jag och min storebror, som nog tar priset i släkten på att äta sötsaker och samtidigt förbränna det fort eftersom i aldrig sitter stilla)
Puss & kram ♡