När sötsuget slår in.

I morgon går jag in i v 37 och jag har märkt otroligt gott på kroppen att det inte är långt kvar. Sover otroligt mycket och är mycket hungrigare än vad jag varit tidigare, så kroppen förbereder sig för fullt nu.
Under mesta tiden av graviditeten har jag haft ett sug efter grönsaker, speciellt broccoli och haricot verts. Den onyttiga delen av mina cravings har varit oboy och glass. Men nu mot slutet så har jag ett sånt otroligt sug på kakor, bullar, donuts m.m. Vilket blir rätt svårt eftersom jag är gluten och allt är inte gott då alltså, speciellt inte när jag kommer ihåg hur till exempel vanliga kanelbullar smakar. 
Man får ju självklart göra det bästa av det hela så då sätter vi igång bakhumöret här hemma och går loss på de glutenfria baket :)
Det har blivit både bröd, småkakor och kladdkaka.
Mördegskakor med smartis, choklad och hallonsylt.
Glutenfritt lantbröd.
Vi har haft så otroligt fint väder nu de här dagarna, så jag och Anna passade på häromdagen att njuta av lite godsaker och balkonghäng.
Det här var vi värda ;)
Puss och kram

Gravidfotografering.

Igår var jag på en fotografering på Smilehullet. 
Blev jätte nöjd med bilderna och vi planerar att boka tid där efter förlossningen så att vi får ta lite bilder av vår lilla plutt.
I helgen blir vi förhoppningsvis färdiga med renovering och storstädning. 
Det skulle vara otroligt skönt att bli klara med det innan måndag, då åker Christoffer ut och jobbar och jag tar mig en flygtur ner till Oslo för att gå på kurs.
Puss och kram