Fridaze.

Idag har vi planerat att bara vara hemma och slappa. Det är grått och regn ute, vilket passar oss perfekt!
Mini är på väg att få tänder och det är inte det roligaste för en baby. Så han får verkligen all uppmärksamhet han vill ha. Vi leker, sjunger, biter, tränar och ligger bara på golvet hela dagarna och babblar. Hittills har det varit ganska lätt att leka och krama bort gråten, men också det går i perioder. 
Det bästa är att han skrattar väldigt mycket åt mig varje gång jag sjunger till honom. Vet inte helt hur jag ska tolka det men det är bra att han bli glad :)
Nu längtar vi båda tills pappa kommer hem!
Först ska vi ha fredagsmys.
Puss och kram

Newbie.

Nu är Kian redo för hösten och den kommande vinterkylan. Med mycket fint stickat och en ny overall från Newbie.
Hösten är så otroligt vacker, men här uppe känns det som att den är så kort. Man hinner knappt njuta av alla vackra färger innan alla löven har fallit. Och poff så är vintern här! 
Jag har snart läst ut den här boken. Det tog inte många veckor innan jag var klar med den, det är bra för en tjej som sällan finner ro till att sitta still och läsa. Jag måste ha en riktigt bra bok, som den här eller Fifty shades, om jag ska kunna koncentrera mig och faktiskt läsa klart en bok.
 
Puss och kram

16 veckor och helt fantastisk.

Vi tar verkligen vara på tiden med mini. Jag älskar att se utvecklingen och hur snabbt allt går. Det är riktigt häftigt! Lille Kian ska snart få lite smakprover av riktig mat, så nu är det bara börja göra puré av mat och frukt. Självklart kommer jag att köpa färdiga också :)
Här hemma har vi haft fullt upp den senaste tiden, med allt från överraskningsfest till höststädning.
Har jag berättar att jag även tagit upp studierna igen?
Ska läsa upp ett par ämnen i ett års tid för att sedan börja på högskolan här i Harstad.
Ser fram emot att få lära mig något nytt!
Puss och kram