Vårvädret är här.

Idag har jag äntligen fått lite vårkänsla. Sol, klarblå himmel, grilla, hundvakt, långpromenad i det fantastiska vädret, fina vänner. Ja det är så vår dag har sett ut ♡ Helt fantastisk!
Puss och kram från oss i norr ♡

Hej lördag.

Efter en hel kväll av huvud-och nackvärk var det skönt att vakna upp idag och känna sig pigg och full av energi. Idag ska jag vara hundvakt och ser fram emot en lång fin tur i regnet ♡ Ni vet vad man säger: det finns inga dåliga väder!
 
Nu har vi startar med Ti på topp som då består av fem vinterturer och 15 sommarturer runt om i Harstad. Vi har gått två turer hittills, till Musvatnet som var en tur på ca 9 km och till Langmyra på 7 km. Vinterturerna kan man välja om man vill promenera eller åka skidor. Vi valde att promenera för det var så hård snö efter några dagar med plusgrader. I morgon ser vi fram emot en till tur, så jag hoppas regnet avtar tills dess :)
 
Nu ska vi ut i det härliga vädret! 
Puss & kram ♡

Bubbel & Choklad.

Igår kom Christoffer hem från en veckas jobb. Han har nu påbörjat sitt turnusarbete på 14 dagar borta på jobbet och 14 dagar hemma. Det har varit en hård vecka för båda oss så det var fint att han kunde komma hem nu så vi fick en fin och avslappnad helg tillsammans.
Idag var vi över till hans föräldrar för att äta lite våfflor och se på skidorna. (Jag är inte väldigt insatt i det men det är fint att se ibland)
 
Lite bilder från denna dag:
 
Jag fick ett otroligt fint armband av Christoffer.
Väldigt god choklad som jag fick av mamma och pappa.
 
Christoffer kom med bubbel och presenten ikväll, så vi firar min födelsedag lite tidigt i år.
 
Jag har även hunnit baka lite knäckebröd och mjukt bröd idag.
 
I går fick jag post från både mamma, pappa, mormor och morfar. Jag öppnade det från mamma och pappa sen tyckte Christoffer att jag skulle vänta med det andra till tisdag när jag fyller år. (Haha! Jag är verkligen som ett litet barn där, sliter upp paketen i full fart) 
Jag blir väldigt glad när jag får post upp hit. 
 
Till något helt annat så ska jag börja blogga om ti på topp nu som är olika turer man ska gå/åka skidor här i Harstad. Ska ta en massa fina naturbilder och skriva om varje tur vi tar där. Det ser jag fram emot!
 
Puss och kram ♡