21 veckor.

På lördag blir Kian 21 veckor och det händer otroligt mycket just nu.
Bara den här veckan har han lärt sig vända sig från rygg till mage. Nu när han har fått in tekniken gör han det så fort han blir lagd på rygg, med andra ord är den lugna tiden nu förbi.
Han har blivit uppmärksam på sina fötter och fångar dom gärna så fort han får chansen.
Han  Ä L S K A R  gröt.
När han ligger på mage lyckas han få upp knäna som om att han skulle börja försöka krypa. Men mest ligger han bara och sprattlar med armar och ben när han kommer sig runt på magen.
Det är otroligt kul att se att han förstår och följer med mer nu. 
Det är fantastiskt med allt som händer hos de små liven och jag är så tacksam för att jag får vara hos honom och se allt som händer.
Puss och kram
 
 

För chokladälskaren.

Som småbarnsförälder har man inte alltid tid för bakning. Det gäller att hitta de godsakerna som är enkla och går fort att göra.
Som dom här chokladbollarna jag gjorde idag.
Himmelskt goda och super enkla.
Smält 200g vit choklad tillsammans med 0,5 dl grädde i vattenbad. Tillsätt sedan 1 msk smör, 2 tsk vaniljsocker och 0,8 dl kokos.
Rör om och ställ i kylen tills det stelnat.
Rulla sedan små bollar, och garnera med kokos, strössel eller vad som passar dig 🌸
 
Puss och kram
 

Sunday vibes.

Idag ska vi ha en riktigt söndag, vilket innebär att vi inte ska göra något som helst.
Vi ska ha lek- och mysdag hela dagen.
Kian är nu fyra och en halv månad. Jag verkligen älskar att se utvecklingen som ständigt sker. Från att vara nyfödd till att lära sig så mycket på bara fyra månader, det är fascinerande.
Att höra sin baby skratta och ligga och babbla är bland det bästa man kan höra. Han har helt säkert fått sitt babblande från sin mamma :) haha!
 
Ha en fin söndag!
Puss och kram