Ett händelserikt och äventyrligt år.

Beskriv året med tre ord.
Svar: Nykär, äventyrligt och lycka ♡

Bästa köpet?
Svar: Jag vill gärna säga min senaste Michael Kors väska men jag väljer ett ännu bättre köp (med mitt nya jag) som är mina snygga turkläder från Norrøna.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
Svar: en del norska sånger som har stor betydelse för mig och Christoffer och vår första tid tillsammans. "Den finast eg veit" & "kjærlighetsvisa"

Vem har du umgåtts med mest?
Svar: Min sambo ♡ min familj, Christoffers familj, Siri & Tor - Bjarne, nyfunna Marthe & Morten och alla fina uppe på Svalbard.

Har du haft ett förhållande under 2014?
Svar: Ja, faktiskt sedan 29 april ♡ 

Vart reste du under 2014?
Svar: Från Uppsala till Svalbard reste jag för jobb. Sedan blev det en tur till Nordnorge för att se vart jag skulle tillbringa framtiden tillsammans med den jag sa de tre orden till. Så Uppsala - Svalbard - Harstad, det har varit mitt 2014.

Vad var din största tabbe 2014?
Svar: Hmm.. Jag är ju så awesome så jag har inte gjort några tabbar i år. Haha! Nej då, jag kan faktiskt inte komma på något speciellt. Jag är ju så duktig på att göra bort mig och skämma ut mig titt som tätt men det är jag van vid nu så det har mer blivit min vardag :)

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Svar: Att jag tagit steget att flytta till Svalbard och bygga upp ett liv där, gå från partyprinsessa till turmänniska, från klackar till gummistövlar, att finna kärleken och flytta till Harstad, att våga flytta så långt ifrån vänner och familjen. (Tur att det finns skype♡) hihi! Att jag bytt branch, från restauranglivet till att jobba i barnehage. Jag stortrivs verkligen med mitt nya jag!

Har du blivit bättre på något?
Svar: Vara vuxen, sticka sockor, slappna av, baka glutenfritt bröd, fått rutin på vardagen, prata nord-norsk (dock inte med svordomarna) Att lära mig till nästa år är att inte prata med mat i munnen. Det har jag tydligen inte lyckats med i år.

Vad var extra dåligt med året?
Svar: Jag har kommit fram till att jag aldrig kommer kunna ta hand om blommor, de håller en vecka sedan blir de lite extra trötta. 

Vad var extra bra?
Svar: Jag lärde mig mycket på Svalbard. Att uppskatta det man har runt om kring sig. Att ta vara på varje minut, varje timme, varje dag. Allt otroligt du får vara med om i vardagen, ta bort mobilen ett tag, se med ögonen och bara njut. Det är jag lycklig över att ha insett värdet av.

Lärde du känna några nya människor?
Svar: Alla fantastiska människor på Svalbard och här i Harstad. Speciellt Christoffer & hans familj.

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
Svar: Haha! M Y C K E T!
Till exempel: stått på ett isflak, tagit en äkta sälfie, åkt skoter, kissat med beväpnade män runt om mig (isbjörnsvakt), ja, upplevt Svalbard kan man säga ;)

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Svar: A L L T ! Allt från detta år ♡

Vad var din största framgång på jobbet 2014?
Svar: Att jag bytt branch och trivs enormt med det jag gör nu och med väldigt fina kollegor.

Största framgång på det privata planet?
Svar: Att jag växt som person, blivit mer självsäker, mer vuxen och att jag tillåter mig själv att ha brister och kunna vara nedstämd ibland (Hej mörkertid!)

Vem saknade du?
Svar: Familjen, släkten och vännerna ♡

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Svar: Jag är så nöjd med året som varit så jag vill inte göra några stora förändringar. (Förutom det med att tugga med stägnd mun förstås)

 

Trots att jag flyttat så känner jag mig ändå så nära min familj ♡ älskar er! 

Puss & Kram önskar er alla ett Gott nyttt år!