Händelserika år.

När jag tänker tillbaka på de här två åren som varit blir jag så himla lycklig! Jag har varit med om så himla mycket fint tillsammans med min kära sambo.
Vi kan börja med år 2014.
Jag gjorde en helvändning i mitt liv, lämnade storstadslivet och flyttade till nordliga och vackra Svalbard. Där fann jag kärleken och vi flyttade ner till fastlandet, Nordnorge. 
2015. Efter mycket pepp från Christoffer och både roliga och en del galna övningskörningar med honom bestämde jag mig för att ta mitt körkort. På sommaren, samma vecka som vi skulle på bilsemester ner till min familj i Uppsala fick jag det körkortet i handen. Vilken känsla det var!
Så fick jag ge Christoffer den bästa födelsedagspresenten någonsin, jag fick den stora äran att berätta att han ska bli pappa. Att vi två ska bli tre.
Strax efter det köpte vi oss radhus och trivdes direkt så himla bra!
2016 Det är året vi kommer bli föräldrar. 
Du, jag och vår lilla mini ❤️
Sist men inte minst så är jag så glad över att de här åren har jag jobbat fruktansvärt hårt med min panikångest. Har inte haft en tanke på det sedan sensommaren förra året. Stora framsteg är bra framsteg! 
Känner mig otroligt stark, känner att jag mår så bra och är så redo att bara lägga den ångesten bakom mig och bara njuta av livet med alla mina nära och kära.
Puss och kram